Wdrożony przez nas pięcioetapowy, wewnętrzny system kontroli jakości
System zarządzania produkcją
Jakość ma dla nas i naszych Klientów kluczowe znaczenie, dlatego w trosce o najwyższe standardy produkowanej przez nas żywności wdrożyliśmy system zarządzania jakością klasy ERP. Dzięki temu możemy szczegółowo nadzorować poszczególne etapy produkcji mięsa, sprzedaż oraz dystrybucję.
Zarządzamy zapasami w magazynach i nadzorujemy jednolity łańcuch logistyczny. Kontrola nad okresami trwałości produktu zgodnie z wymogami systemu ERP daje nam pewność, że możemy zagwarantować niezmienną jakość i terminową dostawę.
Logistyka
Dzięki zautomatyzowanemu procesowi magazynowania skracamy drogę produktu na stół konsumenta.
Świeże produkty mięsne mają krótki okres przydatności do spożycia. Sprawny harmonogram dostaw realizowanych 6 dni w tygodniu, gwarantuje dostawę dokładnie na czas.
Nawiązujemy partnerską współpracę z rzetelnymi przewoźnikami oferując dogodne warunki.